- comunicarea la
locul de munca- desfasurarea muncii in echipa
- aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
- intocmirea documentelor specifice
- asigurarea conditiilor igienico-sanitare
- prevenirea poluarii mediului
- organizarea cadrului general de deschidere si de inchidere a activitatii
- realizarea actiunilor de supervizare si de control
- pregatirea antreurilor calde si reci
- pregatirea fripturilor
- pregatirea gustarilor calde si reci
- pregatirea mancarurilor din carne
- ………. etc.
- aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
- intocmirea documentelor specifice
- asigurarea conditiilor igienico-sanitare
- prevenirea poluarii mediului
- organizarea cadrului general de deschidere si de inchidere a activitatii
- realizarea actiunilor de supervizare si de control
- pregatirea antreurilor calde si reci
- pregatirea fripturilor
- pregatirea gustarilor calde si reci
- pregatirea mancarurilor din carne
- ………. etc.
Organizatorul cursului
Firma/organizatia: Profesional Academy
Adresa:Principatelor Unite nr 10, Oradea , judetul Bihor
Pentru mai multe detalii: click aici
.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu